Image 1  
De actieve makelaar die het anders doet  
Image 1 's-hertogenbosch
huizen
 
      073 - 54 95 390
 
huizen makelaardij
 
 Schijndel  Piet Klaassenstraat 23456 495.000 euro
 
 
Verkoop:
Graag zijn wij u van dienst bij het verkopen van uw woning. Wij als makelaar adviseren u uitgebreid op dit gebied. Helpen u met het maken van strategische keuzes om de best haalbare prijs en condities te realiseren.
 
Aankoop:
Nog belangrijker als de verkoop is de aankoop van uw nieuwe woning. U investeert namelijk voor vele jaren in woonplezier en comfort. Wij helpen u met al u vragen. Wonen is emotie voor zowel de koper als verkoper. Gezond verstand brengen wij in.
 
Als dat huis nog eens te koop komt...:

Hoe vaak komt het niet voor dat u tijdens een wandeling niet voorbij een leuk huis komt en denkt "als ik daar nu eens kan wonen"
Oqhuis makelaars gaat voor u een uitgebreid vooronderzoek doen , bepaalt samen met u de te volgen strategie en klopt uiteindelijk aan met de vraag "is uw huis te koop?"

 
U huis op uw oude dag:
Blok aan het been of..... Veel mensen hebben na jaren lang hard werken hun huis vrij. Wat gaan we daarmee doen? Schenken aan kinderen, kleinkinderen of neven en nichten? Of zijn er andere mogelijkheden? Wij hebben tal van oplossingen waar u zelf niet zo snel aan zou denken. Vaak fiscaal zeer aantrekkelijk.
 
Zakelijk Onroerend Goed
Ook op het gebied van zakelijk onroerend goed reiken wij u de helpende hand. Huur en verhuur in prive of zakelijk. Wij adviseren u graag. Tevens hebben wij veel contact met beleggers die graag uw huidige pand kopen en aan u terug verhuren.
 
huizen
 
 
 
 
    Algemene voorwaarden sitemap  2008